Genom att vara medlem hos SHSF skapar du en trygghet och ger dina kunder en tydlig kvalitetsstämpel. Din anslutning till SHSF signalerar inte bara professionalism utan även engagemang för högsta standarder och bästa praxis inom din bransch. Det är ett tydligt budskap till dina kunder att de kan förvänta sig service av högsta kvalitet när de väljer dig.

Varmt välkommen som medlem hos oss, oavsett din utbildningsbakgrund!

Oavsett om du har genomfört din utbildning vid en statlig eller privat skola, nationell eller internationell examen – bara det är en godkänd examen. Vi välkomnar både de som har utbildats vid en av SHSF:s medlemsskolor och de som har en likvärdig utbildning från andra lärosäten, förutsatt att nivån kan bekräftas i samband med din ansökan.

Din ansökan om yrkesverksam/individuellt medlemskap.

Vi välkomnar terapeuter inom estetiken, såsom hudterapeuter, permanent make-up artister, hudvårdare, kosmetologer och övriga terapeuter/estetiker. Ansök idag för att bli en del av vårt gemenskapliga nätverk och dra nytta av förmånerna som medföljer medlemskapet.

  1. Kontakta oss
  2. Skicka din behandlingsskadeförsäkring
  3. Skicka din diplom alt. certifikater om din utbildning.

Hur söker man medlemskap för skola?

Välkommen att ansöka som skola/utbildningsanordnare! Om du är yrkesutövande terapeut inom estetiken och vill erbjuda utbildningar, är din ansökan här. Bli en del av vårt nätverk och bidra till att forma framtidens professionella terapeuter. Ansök nu för att inleda samarbetet och dra nytta av våra förmåner för skolor och utbildningsanordnare.

Skicka in skolansökan till vår e-postadress: info@s-hsf.se:

  1. Skicka oss skolansökan.
  2. Kopia på din egen certifikat med arbetserfarenhet i minst två år.
  3. Behandlingsskadeförsäkring.

Ladda ner skolansökan

6436110129_0ae969e102

 

Leverantör

Kontakta oss direkt

©2024 S-HSF.SE All rights reserved

Введите данные:

Forgot your details?