Samarbetspartner/Medlemmar

SHSF välkomnar även andra företag inom relevanta område som leverantörer, grossister, tillverkare som samarbetspartner för att främja varandra och för branschens bästa. Företagen säljer t.ex. produkter, tjänster, apparater, utrustning, hygienartiklar och m.m. 

Detta för att underlätta kommunikation och vidareutbildning.

Vill du vara samarbetspartner Kontakta oss för mer information.

Hudvård

Permanent makeup

Utbildningar

VG_fav_96x96_1_480x480

Lashlift

Medicinsk hudvård

Digital Bonuskort

Dekoration

Allt för fransar

Filler

Zfill

Lashlift

Yumilashes&brows

Koreansk hudvård

Lashlift

Marknadsföringshjälp

 

PayAtt – digitalt stämpelkort och smart sms-tjänst för din verksamhet

 

PayAtt erbjuder en enkel kundklubb för din verksamhet – utan krångliga inlogg, poäng eller appar. Vår supersmidiga digitala stämpelkortslösning gör det enkelt för dina kunder att ta del av rabatter och belöningar. Stämpelkortet fungerar enligt samma princip som det du har i plånboken – men istället samlar dina kunder stämplar i mobilen. Till detta erbjuder vi även en smart sms-tjänst med verksamhetsanpassade utskicksförslag.

 

Välkommen att boka in en förutsättningslös online-demo med oss. Mötet tar endast 15 min och du bokar en tid via länken nedan.  

 

Boka en demo med PayAtt

 

 

Digitalt stämpelkort direkt till mobilen – en enkel, smidig och appfri lösning för dina kunder 

Vi är glada att meddela ett nytt kapitel för SHSF medlemmar! 

För att stärka varumärke och ge SHSF medlemmar ännu fler möjligheter att lyckas, har vi ingått ett avtal med den framstående marknadsföringsbyrån Pixil. 

Detta partnerskap innebär att alla SHSF medlemmar nu har tillgång till Pixils expertis inom digital marknadsföring till ett kostnadseffektivt pris.

Pixil är kända för sina skräddarsydda marknadsföringsstrategier, innovativa lösningar och förmågan att skapa verklig tillväxt för varumärken inom alla sektorer. 

Genom detta samarbete får ni som SHSF medlemmar tillgång till en rad tjänster som kan hjälpa er att öka synligheten, locka nya kunder och maximera era resultat.

Vi tror starkt på värdet av detta samarbete och är övertygade om att det kommer att ge våra franchisetagare de verktyg de behöver för att framgångsrikt växa sina verksamheter. 

Ta del av denna fantastiska möjlighet att arbeta med Pixil och se er verksamhet blomstra. 

Kontakta ansvarig på Pixil: 

VD & Grundare: Milad Hawsho, milad@pixil.se, 0728880255. 

www.pixil.se

©2024 S-HSF.SE All rights reserved

Введите данные:

Forgot your details?